Credit cu aprobare pe loc

Nevoia urgenta de finantare poate fi, uneori, gestionata prin solicitarea unui credit cu aprobare pe loc. Acest tip de credit nu necesita completarea unui dosar complex de formulare, ci este, mai degraba, o procedura simpla, rapida si avantajoasa care ne poate scoate din situatii care nu suporta amanare.

O varianta aflata la indemana in astfel de cazuri este obtinerea unui imprumut de la creditori nebancari/IFN-uri. Solicitarea unui credit cu aprobare imediata este o solutie prin care poti gestiona cheltuielile neprevazute, fie ca e vorba despre o urgenta medicala, o reparatie sau o achizitie.

IFN-uri ce acorda Credite cu aprobare pe loc:

Suma:
Perioada:
Show more results

Ce este un IFN?

Cunoscute pentru procesul rapid de furnizare a imprumuturilor si pentru flexiblitate, IFN-urile au devenit solutii avantajoase pentru multe persoane. Un IFN este o institutie financiara nebancara, care isi desfasoara activitatea sub supravegherea Bancii Nationale a Romaniei, in conditii bine stabilite de lege.

IFN-urile au capacitatea de a acorda credite de mai multe tipuri: imobiliare, de consum, ipotecare, de refinantare, microcredite. Un IFN se poate ocupa si de alte categorii de finantari, cum ar fi leasingul finaciar, creditele scontare sau creditele forfetare. O caracteristica distincta a IFN-urilor este aceea ca nu pot sa realizeze depozite pentru clienti, asa cum se intampla in cazul institutiilor bancare.

Prin intermediul unui IFN puteti obtine un credit rapid pana la salariu, in doar cateva minute. Fiecare institutie are o politica foarte clara in privinta sumelor imprumutate, a dobanzilor si termenelor aferente rambursarii. Imprumuturile sunt mai rapide si mai convenabile, insa suma maxima care poate fi obtinuta nu este la fel de mare precum cea pe care o puteti obtine printr-un imprumut de la banca.

Nu numai suma ce poate fi obtinuta este mai mica, ci si perioada de rambursare. De aceea, atunci cand decideti sa apelati la un imprumut rapid de la un IFN trebuie sa va asigurati ca veti putea sa achitati ratele la timp.

Ce este un credit cu aprobare pe loc?

Asa cum sugereaza si numele, creditul cu aprobare pe loc este un tip de credit care poate fi aprobat intr-un timp scurt, de regula in cateva ore sau chiar in cateva minute. Pentru a simplifica procedura, numeroase IFN-uri au decis sa puna la dispozitia solicitantilor optiunea de a cere un astfel de imprumut 100% online.

Creditul cu aprobare pe loc este un credit rapid pe care il puteti obtine fara a completa un dosar cu acte. In doar cateva minute, aveti posibilitatea de a obtine suma de care aveti nevoie pentru gestionarea urgentelor de ordin financiar. In functie de institutia pe care o alegeti, aveti optiunea de a solicita creditul online sau telefonic.

Creditele cu aprobare pe loc sunt mai accesibile decat cele oferite de institutiile bancare prin prisma rapiditatii si confortului, fiind necesare mai putine acte si un timp foarte scurt de asteptare.

Daca la o institutie bancara clasica ar fi trebuit sa furnizati un dosar in care sa includeti copii de pe actul de identitate si cel de casatorie, adeverinta de salariat si un raport de la Biroul de Credite (pentru a verifica un eventual istoric negativ), la IFN este nevoie de mult mai putine documente. De regula, actul de identitate si adeverinta de venit sunt suficiente pentru a intra in posesia sumei de care aveti nevoie.

Care sunt conditiile pentru obtinerea unui credit cu aprobare pe loc?

Numarul de persoane care aplica pentru imprumuturi cu aprobare pe loc se afla in crestere, ca urmare a conditiilor mai putin restrictive decat in cazul imprumuturilor bancare obisnuite. Daca va intereseaza accesarea unui credit online cu aprobare pe loc, trebuie sa indepliniti o serie de conditii:

  • Sa aveti domiciliul stabil in Romania;
  • Sa fi implinit varsta de 21 de ani (varsta maxima poate sa difere de la un IFN la altul);
  • Sa aveti un venit minim stabil.

Documentele sunt verificate foarte rapid, iar solicitantii pot sa obtina un imprumut chiar daca au un istoric de credit negativ. In cazul imprumutului de la institutiile bancare traditionale, solicitarea unui alt imprumut in aceste conditii ar fi foarte dificila sau imposibila.

Avantajele unui credit cu aprobare pe loc

Un credit cu aprobare pe loc de la o institutie financiara nebancara are mai multe avantaje:

1. Acces rapid la fonduri

Situatiile neprevazute in care puteti avea nevoie de o suma mai mare sau mai mica de bani pot sa apara in orice moment. Printr-un credit cu aprobare rapida, obtineti in doar cateva minute sau ore acces la fondurile de care aveti nevoie pentru rezolvarea unei probleme care impune folosirea de resurse financiare pe care nu le detineti;

2. Proces simplificat de aplicare

Multe persoane aleg aceasta optiune de creditare pentru ca nu mai sunt nevoite sa stea la cozi si sa pregateasca dosare complexe. Din confortul casei, acestea pot sa aplice pentru un imprumut rapid si sa furnizeze un minim de documente, cu garantia ca dosarul lor va fi analizat in scurt timp;

3. Sume adaptate la nevoile clientilor

Flexibilitatea este o caracteristica definitorie a acestor tipuri de imprumuturi. Desi suma maxima oferita este limitata, puteti sa apelati la IFN-uri pentru sume avantajoase de care aveti nevoie rapid. De asemenea, unele institutii va ofera posibilitatea de a stabili ratele in functie de bugetul de care dispuneti lunar;

4. Imprumut pentru persoanele cu istoric de credit negativ

Daca va numarati printre persoanele care au un istoric de credit negativ, imprumutul de la IFN poate fi o solutie buna in situatii de urgenta, deoarece, in anumite cazuri nu presupune verificari de istoric. Verificarile nu sunt la fel de riguroase precum in cazul imprumuturilor de la banca, ceea ce ofera posibilitatea inclusiv persoanelor cu istoric negativ sa acceseze sume de bani pe loc.

Ceea ce mai trebuie sa stiti despre creditul rapid este ca dobanda e ceva mai mare decat in cazul imprumuturilor bancare obisnuite, asa ca este bine sa consulti in prealabil toate detaliile pe care creditorul ales le ofera in acest sens. Rata dobanzii poate sa varieze de la 7 pana la 200%, in functie de tipul de imprumut, de suma accesata si de perioada de rambursare.

Pentru ca sunt credite aprobate pe loc si nu presupun o documentatie complexa, aceste imprumuturi sunt avantajoase in contextul unor urgente. Acestea nu se preteaza daca vrei sa incepi o afacere sau daca ai nevoie de o suma semnificativa, intrucat valoarea imprumutului nu este la fel de mare precum cea a imprumutului de la o institutie bancara traditionala.

Intrebari Frecvente:

Se poate accesa un credit cu aprobare pe loc direct online?

Da! Alegeti unul din IFN-urile listate in aceasta pagina, completati datele si tot procesul se desfasoara in doar cateva minute. Fie ca intram de pe telefon, laptop sau tableta, atat timp cat completam datele corect vom beneficia rapid de imprumut.

Cat timp este valabila linia de credit?

In functie de IFN, linia de credit poate fi valabila de la 12 luni la 5 ani. Astfel putem reaccesa un credit oricand avem nevoie, fara a mai recompleta formulare.

Exista IFN-uri la care nu trebuie sa platesc dobanda?

Majoritatea IFN-urilor din lista nu au dobanda la primul credit sau in primele 30 de zile. Daca sunteti la al doilea imprumut la acelasi IFN vi se va specifica din start dobanda.