Imprumut rapid cu buletinul

Vrei un credit rapid cu buletinul, fara alte acte? Alege din oferta de mai jos:

Suma:
Perioada:
Show more results

O cale rapida de a face rost de bani pentru cheltuielile urgente este un imprumut rapid cu buletinul, care este unul dintre cele mai cunoscute tipuri de imprumuturi la ora actuala si care se acorda usor, fara drumuri la banci si dosare cu acte.

Imprumuturile doar cu buletinul se remarca prin faptul ca pentru a obtine banii ne trebuie doar: buletinul, selfie cu buletinul si extrasul de cont.

Ce este un credit rapid doar cu buletinul? Caracteristici:

Imprumutul rapid cu buletinul a aparut de multa vreme si este foarte solicitat pe piata, pentru ca este o metoda rapida de a rezolva urgentele financiare.

Acest tip de credit are cateva caracteristici, cum ar fi ca se poate accesa din fata calculatorului sau de pe telefon si fara sa fie necesara adeverinta de venit. Intregul proces se desfasoara online, fara sa faceti drumuri in oras, sa asteptati la cozi sau sa intocmiti dosare cu documente de la diverse institutii, cum se intampla in cazul imprumuturilor bancare.

Institutii care acorda bani imprumut urgent doar cu buletinul:

Institutiile Financia Nebancare

Oricare din IFN-urile listate in aceasta pagina acorda imprumuturi doar cu buletinul. Diferentele dintre ele constau doar in dobanda perceputa si suma maxima care se poate imprumuta. Aceste institutii au propriile conditii de acordare a creditelor, insa majoritatea permit solicitarea online a imprumuturilor, de pe telefon, tableta, laptop sau PC.

Procesul este simplu si rapid, pentru ca se completeaza un formular online. Aveti la dispozitie chiar si un simulator de credit, in care puteti vedea care sunt costurile imprumutului dorit, in functie de suma de care aveti nevoie si de perioada de rambursare.

Institutiile financiare bancare – Bancile

Daca este vorba de credite destul de mici si noi avem deja salariul pe card la o anumita banca, atunci putem obtine un credit mic doar actualizand datele. Nu este valabil la toate bancile, si mai ales, nu este valabila situatia in care deja avem un credit luat. In schimb, daca nu avem credite pe rol si dispunem de aplicatia unei banci, cum ar fi Homebank de la ING sau BT Pay de la Banca Transilvania, putem opta pentru un credit direct din aplicatie, posibil si fara sa mai oferim alte date daca contul este actualizat la zi.

Conditiile pentru acordarea unui credit rapid cu buletinul

Sunt cateva conditii generale pe care trebuie sa le indepliniti atunci cand solicitati un credit rapid cu buletinul:

 • cetatenie română;
 • varsta minima de 18 ani;
 • carte de identitate valabila;
 • sa detineti un card, pe care se va vira imprumutul;
 • sa dovediti ca inregistrati castiguri lunare constante, nete, de o anumita valoare (salariu, pensie, venit din chirii, din contracte, din alte surse) daca doriti un imprumut rapid online de o valoare mare.

Cum se solicita un imprumut rapid cu buletinul?

Procedura de solicitare este foarte simpla si consta in completarea cererii si atasarea unei copii dupa cartea de identitate si a unei copii dupa extrasul de cont. Din momentul in care cererea este primita de IFN si pana la momentul acceptarii imprumutului nu trec decat cateva ore.

Daca solicitarea de imprumut este acceptata, veti primi pe mailul personal contractul de creditare, pe care trebuie sa-l semnati, sa-l scanati si sa-l trimiteti inapoi catre creditor, iar banii pot fi primiti in aceeasi zi sau maxim a doua zi, in functie de banca la care aveti cont.

Daca aveti neclaritati in ceea ce priveste dobanda, valoarea totala a creditului, incluzand toate costurile acestuia, si data la care trebuie sa achitati ratele, puteti contacta institutia respectiva fara nici o teama.

Alte tipuri de imprumut rapid online din aceeasi categorie:

 • Credit rapid cu buletinul pana la salariu – Un credit rapid cu buletinul pana la salariu este un imprumut pe care il puteti rambursa la primirea urmatorului salariu. Aceste imprumuturi pot insa sa aiba dobanzi si comisioane mai mari, fiind pe o perioada mai scurta de timp, de pana intr-o luna, si fiind acordate rapid. In unele cazuri, ar putea fi solicitate si anumite garantii, cum ar fi bunurile imobiliare. Dar acest lucru este valabil doar daca dorim sa imprumutam sume mari. In caz contrar, la sume de pana in 3000 RON, dobanzile sunt foarte bune daca alegeti inspirat. Alegand ACEST IFN sau ACESTA, aveti posibilitatea sa platiti inapoi exact cat ati imprumutat daca nu depasiti data de rambursare.
 • Imprumut rapid cu buletinul fara verificarea istoricului – Varianta unui imprumut rapid cu buletinul fara verificarea istoricului este populara in randul persoanelor care au un istoric negativ. In cazul acestui credit fara verificare in Biroul de Credit, creditorul nu face verificari suplimentare, asa ca daca ati intampinat probleme la plata ratelor pana acum, puteti obtine un credit rapid chiar si in aceste conditii. Este insa posibil ca IFN-ul sa va solicite sa furnizati o garantie, cum sunt bunurile imobiliare sau oricare alte bunuri pe care le poate confisca in cazul in care nu respectati termenii contractuali si nu platiti imprumutul.

Beneficiile unui imprumut rapid cu buletinul

Sunt cateva avantaje la accesarea unui imprumut rapid cu buletinul:

 • ajutor financiar rapid – cand aveti probleme cu banii si apar cheltuieli neprevazute, un credit nebancar cu buletinul poate fi o cale rapida de rezolvare. Dupa ce transmiteti cererea in platforma IFN-ului ales, poate dura pana intr-o ora pana sa primiti un raspuns. Intregul procedeu este simplificat, in comparatie cu creditele bancare, astfel ca este posibil sa primiti banii chiar in aceeasi zi pentru a va rezolva problemele financiare ce va apasa;
 • procedura usoara, ce se desfasoara online – majoritatea institutiilor nebancare permit solicitarea imprumuturilor in platforma personala sau in aplicatia de pe mobil. Procesul este asadar unul online, nu este nevoie sa mergeti la un sediu fizic, unde sa va deranjeze aglomeratia, sa asteptati la cozi si sa purtati discutii interminabile cu reprezentatii companiei;
 • documentatie minima – dupa cum arata si numele sau, imprumutul rapid cu buletinul implica o documentatie minima. In cele mai multe cazuri nu este nevoie sa prezentati decat o copie dupa cartea de identitate si una dupa extrasul de cont;
 • perioada mica de rambursare – cand accesati un astfel de imprumut, perioada sa de rambursare este mai mica decat in cazul altor tipuri de credite. Acesta poate fi un mare avantaj, pentru ca veti scapa rapid de grija creditului.

La ce trebuie sa fie atent solicitantul

Pe langa toate aceste beneficii, este important sa stiti ca trebuie sa actionati cu prudenta in accesarea oricarui credit, fie el bancar sau nebancar. Intotdeauna trebuie sa calculati daca va puteti permite creditul, adica daca-l puteti returna in conditiile stabilite. De asemenea, trebuie sa va informati temeinic despre costul total al unui astfel de credit.

Creditul rapid cu buletinul este o optiune care poate fi utila in cazul in care aveti nevoie rapid de bani si fara sa mai faceti drumuri sau sa asteptati dupa anumite documente. Puteti imprumuta sume de la cateva sute de lei la peste 10.000 de lei, in functie de institutia nebancara pentru care optati.

Intrebari Frecvente:

Ce valoare poate avea imprumutul?

Valoarea unui credit rapid cu buletinul poate sa depaseasca suma de 10.000 de lei, in functie de IFN. Banii pot fi cheltuiti de beneficiari in diverse scopuri: plata unor facturi urgente, taxe scolare, tratamente sau proceduri medicale, reparatia masinii, renovarea locuintei etc.

Cand si cum se ramburseaza creditul?

In momentul in care va informati despre creditul cu buletinul pe care doriti sa-l accesati, aveti ocazia sa aflati care sunt conditiile IFN-ului in aceasta privinta. Puteti face acest lucru chiar din simulatoarele de pe site-urile companiilor respective, unde puteti selecta suma de care aveti nevoie si perioada de rambursare. In majoritatea cazurilor, scadenta liniei de credit este de 12-24 de luni.