Credit fara verificare in Biroul de Credit

Solicitarea unui credit va poate ajuta sa iesiti dintr-un impas financiar. Daca mai aveti si alte datorii si figurati in Biroul de Credit, atunci este foarte probabil ca obtinerea unui alt imprumut sa fie dificila. Cu toate acestea, exista o solutie la care puteti apela pentru a obtine rapid un credit, si anume: apelarea la un credit fara verificare in Biroul de Credit – fiind un tip de credit care nu presupun multe verificari si sunt oferite de mai multe IFN-uri din tara.

Suma:
Perioada:
Show more results

Ce rol are Biroul de Credit si cine este considerat rau-platnic?

De regula, atunci cand solicitati un imprumut de la o institutie bancara traditionala, una dintre cerinte este sa nu apareti in evidenta Biroului de Credit ca fiind rau-platnici. In functie de istoricul de credit, banca va decide daca va poate aproba sau nu cererea de imprumut. In aceasta etapa, creditorii sunt interesati de eventualele intarzieri ale platelor lunare si de existenta altor datorii la activ.

Pe scurt, rolul Biroului de Credit este de a furniza bancilor informatii despre cei care solicita credite si de a oferi o imagine de ansamblu asupra istoricului lor de credit. Aceasta analiza ii ajuta pe creditori sa isi dea seama daca un solicitant isi va respecta obligatiile de plata si daca va achita la timp datoria. Bancile considera ca o persoana care nu si-a platit ratele in trecut sau care a intarziat cu plata va face acelasi lucru si in viitor.

Rau-platnic este considerat cel care are mai multe datorii neachitate sau intarzieri repetate la plata creditelor. Persoanele care se afla in aceasta situatie au un istoric de credit negativ, ceea ce le afecteaza capacitatea de a obtine un imprumut in viitor.

Din fericire, exista si entitati care ofera o alternativa restantierilor, fara a tine cont de istoricul lor de credit. Mai multe IFN-uri acorda imprumut fara birou de credit solicitantilor care au si alte datorii, oferindu-le sume mai mici pentru a isi rezolva urgentele financiare. Desi majoritatea celor care ofera aceste tipuri de imprumuturi pretind ca nu verifica Biroul de Credit, de fapt se fac verificari si se aproba creditele doar daca solicitantul nu are foarte multe datorii. Asadar, in proportie de 90%, veti putea beneficia de un credit chiar daca aveti restante. Totodata, sunt multe IFN-uri care nu aproba sub nici o forma credite fara Biroul de Credit.

Cum poti obtine un imprumut rapid daca figurezi in Biroul de Credit?

Vestea buna este ca IFN-urile listate in aceasta pagina nu efectueaza verificari in Biroul de Credit si nu resping solicitarile persoanelor care au si alte datorii sau un istoric de credit negativ. Conditiile de obtinere a unui imprumut sunt mai permisive si mai flexibile, astfel ca solicitarea va poate fi aprobata chiar si in 10 minute.

Deci, persoanele care au mai multe datorii contractate simultan si care isi doresc un alt imprumut pentru a le acoperi sau pentru a rezolva o urgenta pot sa aplice pentru un credit fara birou de credit alegand una din institutiile financiare nebancare listate la inceputul paginii. Creditul fara verificare in Biroul de Credit este un tip de credit in care nu se tine cont de istoricul solicitantului, ci de alte informatii, cum ar fi existenta unui venit si capacitatea reala de plata a imprumutului.

Sumele care pot fi imprumutate de la IFN sunt mai mici, insa reprezinta o optiune accesibila pentru cei care nu au un istoric de credit tocmai pozitiv si care nu indeplinesc cerintele standard impuse de banca. Procedura de aplicare si aprobare pentru un credit fara verificare in Biroul de Credit variaza de la un IFN la altul, dar avantajele sunt aceleasi:

  • Rapiditate: unii creditori aproba solicitarea de imprumut in aceeasi zi;
  • Flexibilitate: puteti alege suma de imprumutat in raport cu nevoile si posibilitatile de rambursare;
  • Accesibilitate: creditul este accesibil inclusiv restantierilor;
  • Transparenta: institutia financiara nebancara ofera in prealabil toate informatiile privind dobanda si alti termeni contractuali;
  • Facilitate: creditul poate fi solicitat 100% online, cu un minim de documente.

Ca sa obtineti un credit rapid, fara verificare in Biroul de Credit, este suficient sa urmati acesti pasi:

  • 1. Stabiliti suma de care aveti nevoie si evitati riscul de indatorare excesiva. Luati in calcul valoarea datoriilor pe care trebuie sa le achitati si bugetul de care dispuneti lunar, astfel incat sa va asigurati ca puteti achita ratele la timp;
  • 2. Comparati ofertele IFN-urilor: mai multe IFN-uri ofera imprumuturi restantierilor, fara verificare in Biroul de Credit(aceste credite mai fiind cunoscute si sub denumirea de Credite pentru Rau Platnici). Atunci cand alegeti un creditor, este important sa luati in considerare urmatorii factori: rata dobanzii, termenii si conditiile contractului, valoarea ratelor si suma maxima disponibila;
  • 3. Trimiteti o solicitare: totul se desfasoara online, fara a mai fi nevoie sa stati la cozi si sa completati o multime de formulare. Completarea cererii va va lua doar cateva minute, iar dosarul depus poate fi analizat si aprobat tot la fel de rapid. De multe ori, solicitantii primesc in contul bancar suma pentru care au aplicat in mai putin de o ora din momentul trimiterii cererii.

Cine poate obtine un credit fara verificare in Biroul de Credit?

Unul dintre avantajele acestor credite este ca pot fi aprobate oricarui solicitant care indeplineste un minim de conditii. Viitorul beneficiar trebuie sa fi implinit varsta de 18 ani, sa aiba cetatenie romana si sa aiba o carte de identitate valabila. De asemenea, acesta trebuie sa aiba un venit lunar pentru a dovedi ca poate sa ramburseze suma solicitata. Mai departe, va mai trebuie doar un cont bancar in care sa primiti banii, dupa furnizarea tuturor informatiilor de contact si dupa aprobarea cererii.

Oricine poate accesa aceste credite fara verificare in Biroul de Credit atata vreme cat indeplineste putinele conditii impuse de catre IFN-uri. Cerintele pot sa difere usor de la un IFN la altul, insa vor fi intotdeauna mai putin restrictive decat cerintele pe care bancile vor sa le respectati atunci cand solicitati un imprumut.

Asadar, persoanele care au avut dificultati in achitarea unor datorii in trecut sau care au si alt credit la activ, inca au posibilitatea de a obtine un imprumut pentru nevoile financiare imediate. Banii se primesc rapid, fara a fi efectuate verificari riguroase si fara a se impune conditii stricte.

Important de mentionat este ca dobanzile sunt mai mari in cazul creditelor rapide, asa ca daca luati hotararea de a apela la un astfel de imprumut trebuie sa verificati atent rata dobanzii si sa rambursati anticipat daca aveti posibilitatea, deoarece in unele cazuri puteti beneficia de o reducere a dobanzii totale. Pentru perioade scurte de creditare, unele IFN-uri ofera o dobanda de 0%.

Intrebari Frecvente:

Pot obtine un credit fara verificare in Biroul de Credit daca nu am venit lunar?

Nu! Pentru a beneficia de un „credit fara birou” ti se va cere o dovada a venitului pe card. Fiindca deja IFN-ul face un compromis oferind un credit riscant, si nu poate risca asa de mult incat sa nu ceara nici dovada unui venit.

Ce este un Credit fara verificare in Biroul de Credit?

Numele creditului in sine este foarte sugestiv, dar pentru a inlatura orice presupuneri, creditul cunoscut sub numele de Credit fara verificare in Biroul de Credite este un tip de credit ce se acorda de catre IFN-uri si nu presupune interogarea situatiei clientului in Biroul de Credit. Este o forma de imprumut folosita de cei care au si alte credite pe rol sau au datorii.

Sunt banci care nu lucreaza cu Biroul de Credit?

Din pacate, nu! Doar IFN-urile pot oferi credit fara verificare la Biroul de Credit. Totusi, bancile va pot oferi imprumuturi daca suma datorata nu este mare si daca puteti face dovada unui venit stabil si considerabil atunci cand cautati un credit bancar.