Credit urgent online 2 min

Daca sunteti in cautarea unor IFN-uri care sa acorde credit online urgent fara a verifica o multitudine de informatii, atunci ati ajuns unde trebuie! Mai jos am listat cele mai rapide institutii care acorda credit urgent online in 2 minute:

Suma:
Perioada:
Show more results

Particularitati si definirea unui credit urgent online

Creditul urgent este un tip de credit rapid oferit de Institutiile Financiare Nebancare. Acest tip de credit presupune o aprobare rapida si transferul instant de bani catre solicitant. Creditele urgente mai sunt cunoscute sub urmatoarele denumiri: Credit urgent online 2 minute, Credit urgent azi, Credit online urgent pe card, Credit fulger aprobat online sau Credit cu aprobare pe loc. IFN-urile folosesc denumiri diferite, dar principiile din spatele unui astfel de credit sunt aceleasi si au la baza o aprobare rapida si o suma mica de creditare.

Acordarea unui credit urgent poate dura de la 2 minute pana la cateva ore, in functie de solicitarile din momentul in care ai aplicat si in functie de IFN-ul la care ai apelat. In mare parte este un proces automat, de aceea si dureaza asa putin aprobarea, insa cand sistemul de analiza are neclaritati, atunci se intervine cu o verificare manuala de catre reprezentantii IFN-ului.

Avantajele folosirii unui IFN care aproba credit urgent online 2 minute:

 • Obtinem creditul intr-un timp foarte scurt;
 • Nu vom fi verificati la ANAF sau la Biroul de Credit, tocmai de aceea se aproba creditul asa rapid;
 • Sunt necesare foarte putine documente.

Dezavantaje:

 • Suma imprumutata este, in general, mica. Maxim 3000 RON.
 • Dobanzile sunt considerabile si penalitatile mari daca depasim data scadenta.

Conditii minime pentru aprobarea unui credit urgent online 2 minute:

Solicitantul trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii:

 • Varsta minima: 18 ani;
 • Venit constant – nu trebuie sa fie angajat, dar sa se vada in extrasul de cont ca primeste bani lunar;
 • Rezident in Romania;
 • Buletin valabil.

In functie de IFN-ul ales pentru solicitarea unui credit urgent anumiti factori pot sa difere. Unele IFN-uri cer o dovada de venit de minim 500 RON, in timp ce altele o dovada de minim 900 RON pe luna. Unele IFN-uri verifica daca mai aveti credite pe rol si nu mai accepta altele noi, in timp ce alte IFN-uri nu fac verificare la Biroul de Credit si acorda imprumut urgent fara a fi interesati de istoricul solicitantului.

De ce sa ai incredere in sugestiile noastre?

Credite-Online.net este un website de tip „comparator credite„. Analizam constant oferta de pe piata si va punem la dispozitie liste actualizate astfel incat sa beneficiati de cele mai bune credite urgente online. Nu favorizam nici o institutie in comparatiile noastre, ci doar le listam pe cele mai convenabile, astfel incat utilizatorul sa aiba de platit cat mai putin.

Pentru a va convinge ca datele prezentate pe site-ul nostru nu sunt adunate fara rost de pe internet, puteti compara si singuri ofertele ifn-urilor si apoi sa reveniti aici sa vedeti daca am avut dreptate sau nu :).

Cum accesam un credit online urgent?

 1. Analizati tabelul de la inceputul paginii si alegeti una din institutiile financiare nebancare de acolo doar dand click pe butonul „Vezi Oferta”.
 2. Faceti o simulare a creditului direct pe site-ul IFN-ului si dati click mai departe pentru a accesa creditul.
 3. La pasul urmator vi se vor cere o serie de date personale, dupa care vi se vor cere poze cu buletinul si cu extraasul de cont.
 4. Asteptati sa fiti contactat de unul din reprezentantii IFN-ulu la care ati apelat.

Returnarea creditului

Inca de la inceput veti stabili cum se va face returnarea (rate sau toti banii odata) si este foarte important sa respectati aceste aspecte, altfel va veti trezi cu penalitati usturatoare pentru buzuznar.

In functie de cat de mare este creditul si cum alegeti sa il returnati va varia si dobanda. De exemplu, daca optati pentru un credit urgent azi pe o perioada de o luna de zile, alegand IFN-ul potrivit este posibil sa platiti inapoi exact cat ati imprumutat. Astfel de oferte gasiti la acest IFN sau la acesta.

In schimb, daca imprumutati o suma mai mare si alegeti o perioada de rambursare mai lunga, in rate, atunci si dobanzile vor fi ceva mai mari. Dar tocmai de aceea aparem noi in acest proces de intermediere, oferindu-va cele mai bune solutii de creditare, acest IFN ofera o varianta foarte buna de creditare pe termen lung, cat si acesta. Ambele au dobanzi similare bancilor, doar ca nu cer atatea acte si verificari.

Experienta mea cu cei care vor credite urgente

Timp de 1 an si ceva am fost angajat la un IFN pe postul de Operator call center / Serviciu relatii clienti. Cand sunau clientii, majoritatea dintre ei incepeau discutia cu urmatoarea fraza: Vreau sa imprumut niste bani urgent. Multi dintre ei nici nu citeau pe website informatiile necesare, ci preferau sa sune. Insa daca sunteti putin atenti, gasiti toate informatiile pe site-ul de prezentare al oricarui IFN.

Discutia continua ini felul urmator: Sunteti angajat? Ce venit aveti? Sunteti cetatean roman? Locuiti in Romania si tot asa… ca intr-un final sa ajung si la intrebarea: Ce suma vreti sa imprumutati?

Chiar daca, teoretic, este mai usor sa stabilesti aceste lucruri la telefon cu solicitantul, de fapt este mai eficient ca cel care vrea un credit urgent online 2 minute sa foloseasca formularul de inscriere de pe site. Fiindca acolo el va oferi toate informatiile necesare iar reprezentantul IFN-ului va sti imediat cum sa abordeze situatia. Sa nu mai spun ca in cele din urma tot se va ajunge la completarea formularului fiindca va trebui sa adauge poza cu buletinul si cu extrasul de cont.

Intrebari frecvente:

Sunt IFN-uri care nu percep dobanda pentru un credit urgent online in 2 min?

Da, sunt IFN-uri care au 0% dobanda la credite urgente. Doar ca pentru a te incadra in dobanda de 0% trebuie sa fii client nou si sa rambrusezi creditul in maxim 30 de zile. Primele 2 IFN-uri din lista noastra au aceasta oferta.

Ce tipuri de venit sunt acceptate pentru a putea obtine un credit rapid?

Salariu, pensie sau alte indemnizatii de la Statul Roman. Cu toate acestea, sunt IFN-uri care accepta si altfel de venituri din mici negoturi, munca in agricultura, bani pe chirii sau dovezi clare de transfer de bani constant din strainatate. Daca nu se poate face dovada nici unui venit, atunci nu ai cum sa intri in posesia unui credit online urgent.

Banii se transfera direct pe card?

Da. Banii se transfera in contul in care ai dat dovada de venit constant oferind IFN-ului extrasul de cont. Si din moment ce ai un card atasat la acel cont bancar inseamna ca vei putea folosi banii direct cu cardul.