Credit Rapid fara ANAF

Calculator / Comparator IFN-uri care acorda credite fara verificare ANAF. Mai jos gasiti cele mai bune oferte de la Institutiile Financiare Nebancare. Selectati Suma dorita si Perioada de rambursare si vedeti cele mai bune oferte:

Suma:
Perioada:
Show more results

In viata pot aparea evenimente neprevazute care necesita cheltuieli neplanificate. Pentru unii oamenii poate fi dificil sa economiseasca pentru „zile negre”, avand in vedere scumpirile, inflatia si cheltuielile unei familii, care nu sunt deloc mici, ramanand astfel descoperiti in cazul unor cheltuieli suplimentare.

Exista insa solutii care sa va ajute sa faceti fata dificultatilor financiare, indiferent ca este vorba de probleme de sanatate, investitii urgente si alte lucruri care apar pe neasteptate. Puteti obtine banii de care aveti nevoie intr-un mod simplu, transparent si rapid, printr-un imprumut de la IFN.

Ce este un IFN?

IFN este acronimul de la Institutie Financiara Nebancara, adica un tip de companie reglementata prin Legea nr. 93/2009 privind institutiile financiare nebancare, care poate acorda credite de nevoi personale, de afaceri, ipotecare, leasing, factoring etc.

IFN-ul nu este o banca, dar se supune anumitor reguli si cerinte de capital, de protectie a consumatorilor si de transparenta.

Ce este un credit rapid fara ANAF?

Creditul rapid fara ANAF este un tip de imprumut pe care il ofera unele IFN-uri fara sa fie necesara verificarea istoricului financiar al solicitantului sau a restantelor acestuia in baza de date a Agentiei Nationale de Administrare Fiscala. Cu alte cuvinte, un credit rapid rapid fara ANAF se bazeaza pe acordarea imprumutului fara a se face verificari in istoricul clientului.

Un credit rapid fara ANAF va poate aduce banii de care aveti nevoie intr-un mod simplu, fara sa fie nevoie sa stati pe la cozi sau sa asteptati zile intregi pentru a primi banii in cont.

Creditul Rapid Fara ANAF mai este cunoscut sub urmatoarele denumiri: Credit fara verificare in Biroul de Credit, Credit fara refuz, Credit pentru Rau Platnici sau Credit cu Istoric Negativ. Se regaseste sub denumiri diferite fiindca fiecare IFN i-a atribuit un nume diferit aceluiasi tip de credit ce nu presupune o verificare a istoricului solicitantului.

Cum puteti face dovada veniturilor in acest caz

IFN-urile care acorda acest tip de credite accepta sa acorde imprumuturi si persoanelor ale caror venituri nu se afla in baza de date a ANAF sau care au un istoric negativ in Biroul de Credit.

Acest lucru nu inseamna insa ca IFN-ul acorda imprumutul „pe incredere”. Va fi nevoie de cateva documente care sa-i garanteze institutiei ca va veti putea achita imprumutul si ca ea nu va iesi in pierdere.

In cele mai multe cazuri li se cer persoanelor interesate de un credit o fotografie a fluturasului de salariu, a talonului de pensie sau un extras de cont bancar aferent ultimelor luni.

Cum obtinem un Credit rapid fara verificare ANAF?

Fiecare IFN are propriile conditii in ceea ce priveste acordarea imprumuturilor, dar pot fi identificate cateva reguli generale:

Varsta minima si maxima

Solicitantul trebuie sa fie o persoana majora, adica sa aiba minim 18 ani impliniti. In privinta limitei maxime, sunt IFN-uri care pun conditia ca solicitantul sa aiba maximum 70 de ani, dar sunt si unele care accepta credite pentru persoane de pana in 75 de ani;

Venit constant

Chiar daca nu i se face o verificare la ANAF in privinta veniturilor pe care le inregistreaza, solicitantul trebuie sa-i demonstreze creditorului ca poate suporta creditul, facand dovada sursei de venit, indiferent ca este salariu, pensie sau un alt tip de venit.

Resedinta, cetatenie, CI

Solicitantii trebuie sa aiba cetatenie romana si resedinta in Romania. Fiecare solicitant trebuie sa aiba acte de identitate valabile, cum ar fi cartea de identitate sau pasaportul;

Beneficiile creditului rapid fara ANAF

  • Accesibil. Acest tip de credit este foarte popular in ziua de astazi, fiind atractiv pentru ca poate fi acordat aproape oricui, indiferent ca este casatorit sau necasatorit, chirias sau proprietar, cu mai multe persoane in intretinere sau cu datorii.
  • Rapid. Dupa cum s-a vazut deja, un beneficiu major ar fi timpul scurt si procedura rapida de acordare. Nu este nevoie sa faceti o vizita la sediul companiei, sa asteptati la coada si sa pierdeti timp pretios prin oras. De asemenea, nu este nevoie nici sa completati un dosar stufos cu acte asa cum se intampla in cazul imprumuturilor de la banci. Totul se face online sau prin telefon, procedura fiind rapida si usoara.
  • Fara garantii. Un alt avantaj ar fi ca pentru un astfel de credit nu este nevoie de furnizarea unui avans sau a unei garantii, astfel ca imprumutul este foarte accesibil pentru clienti.
  • Ideal pentru situatii de urgenta. Puteti opta pentru un credit rapid fara ANAF pentru a acoperi cheltuieli neprevazute sau pentru a trece cu bine peste situatiile de urgenta financiara: reparatii la masina, la casa, probleme de sanatate, studiile copiilor. IFN-ul nu va va pune nicio conditie referitor la modul cum sa cheltuiti banii pe care ii primiti.

La ce trebuie sa fiti atenti cand solicitati un astfel de imprumut

  • Inainte de a accesa un credit rapid fara ANAF trebuie sa fiti atenti la costul total al acestuia si sa calculati daca vi-l puteti permite.
  • Dobanzile si comisioanele pot fi destul de mari in cazul IFN-urilor, fata de institutiile bancare. Asigurati-va ca solicitati reprezentantilor creditorului toate informatiile de care aveti nevoie si ca aveti parte de o comunicare transparenta.
  • Este important sa respectati conditiile in privinta platii ratelor si a perioadei de rambursare, pentru ca altfel veti atrage costuri suplimentare, penalitati sau inregistrarea in baza de date a birourilor de credit, ce va poate afecta posibilitatea de a mai obtine imprumuturi pe viitor – bancare sau nebancare.

Situatia ideala in care merita accesat un credit fara ANAF:

Este un lucru deja stiut ca IFN-urile au dobanzi mai mari decat bancile, dar este si normal, fiindca isi asuma riscuri mai mari si acorda imprumuturi persoanelor carora bancile nu le acorda. Cu toate acestea, nu toate IFN-urile au dobanzi mari si taxe ascunse. Institutiile listate in aceasta pagina sunt cele mai accesibile din Romania si au cele mai mici dobanzi, ba mai mult, daca imprumutam o suma de bani pentru o perioada scurta, de cateva saptamani, putem gasi IFN-uri care au dobanda 0%.

Situatia ideala de accesare a unui credit rapid de la IFN este aceea in care avem nevoie de bani pe o perioada foarte scurta(10 – 30 zile), astfel incat sa putem inapoia suma integral in maxim 30 zile. Sunt anumite IFN-uri care au oferte foarte bune pentru astfel de situatii, precum ACESTA sau ACESTA, unde daca imprumutam 5000 LEI si ii returnam in maxim 30 de zile, vom avea de returnat fix 5000 RON, fara alte taxe.

In concluzie, accesarea unui credit rapid fara ANAF poate reprezenta o solutie daca suntem in impas! Cel mai important aspect pe care trebuie sa il avem in vedere este urmatorul: Apelam la o Institutie Financiara Nebancara pentru un credit rapid doar daca nevoia ne impinge si este necesar sa rezolvam o situatie ce nu permite amanare. Nu apelam la un credit IFN doar pentru a ne cumpara un telefon nou sau pentru a cumpara o masina.

Intrebari si Raspunsuri:

Creditul fara verificare ANAF se poate obtine online?

Da. Puteti obtine un credit rapid fara ANAF chiar in ziua in care il solicitati. Procedura se realizeaza online, este rapida si nu necesita verificarea la ANAF. Veti face dovada veniturilor doar printr-un print la extrasul de cont, fluturasul de salariu sau la talonul de pensie.

Ce suma de bani putem solicita printr-un imprumut rapid fara ANAF?

In functie de profilul clientului (salariat, pensionar, PFA) se pot acorda diverse sume de bani, de regula intre 500 si 20.000 de lei. Perioada de rambursare variaza si ea de la un IFN la altul si este mai scurta decat perioada de rambursare a imprumuturilor bancare, pornind de la cateva luni si pana la 1-2 ani.

Cat de rapid puteti obtine un astfel de credit?

Unul dintre avantajele cele mai importante ale unui astfel de credit este procesul rapid de aprobare si de acordare a imprumutului. Pentru ca nu este nevoie de verificarea istoricului de credit sau a restantelor la ANAF, procesul se simplifica, iar aprobarea imprumutului este mai facila. Astfel, imprumutul rapid fara ANAF se poate acorda chiar in aceeasi zi in care se solicita.

Alte titluri de interes:

Te pasioneaza domeniul financiar sau ai termeni pe care nu ii cunosti inca? Exploreaza sectiunea Educatie Financiara!

Dobânda vs DAE: Care este diferența?

diferenta dintre dobanda si dae

Atunci când te afli în căutarea unui credit, fie el de la o bancă sau un IFN, vei fi bombardat cu o serie de termeni financiari, printre care dobânda și DAE (Dobânda Anuală Efectivă). Deși ambele se referă la costul creditului, ele nu sunt identice. Acest articol are ca scop explicarea diferenței dintre dobândă și…

Citeste mai mult

Credite nebancare pe 5 ani – reprezinta o solutie?

credit nebancar pe 5 ani

Este bine cunoscut faptul ca IFN-urile care acorda credite nebancare practica dobanzi mai mari decat bancile. Dar exista unele IFN-uri care, desi au o dobanda mai mare decat bancile, au totusi o oferta destul de accesibila. In cele ce urmeaza vom vorbi despre cat de eficiente(sau nu) sunt creditele nebancare pe termen lung. Cand vorbim…

Citeste mai mult